На Київщині п’яні водії влаштували ДТП з потерпілими (ФОТО)

Аварії сталися у Борисполі та Білій Церкві

У Київській області п’яні водії влаштували дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції та Патрульної поліції Київської області.

За даними правоохоронців, одну з ДТП скоїв п'яний водій у Білій Церкві. В аварії постраждала молода дівчина. Поліцейські встановили, що у четвер, 29 червня, 41-річний нетверезий мешканець Білої Церкви на автомобілі Chevrolet під час повороту не надав перевагу в русі зустрічному автомобілю Kia. Внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів 21-річна пасажирка Kia отримала травму грудної клітини. Потерпілу шпиталізували до лікарні.


У Борисполі в ДТП за участі п’яного водія обійшлося без потерпілих. За даними Патрульної поліції Київської області, наприкінці минулої доби на паркувальному майданчику на вулиці Київський Шлях зіткнулися два автомобіля Skoda Octavia. Під час складання схеми ДТП інспектори встановили, що 23-річний керманич наїхав на припарковане авто.

У водія, який спричинив ДТП, виявили явні ознаки алкогольного сп‘яніння. Перевіряючи його документи, інспектори встановили, що чоловік позбавлений водійських прав. На чоловіка склали протоколи за порушення Правил дорожнього руху, що призвело до ДТП, за керування у стані сп‘яніння вдруге протягом року, винесли постанову через відсутність водійських прав та відсторонили від керування автомобілем.


Нагадаємо, на виїзді з Києва поліцейська на смерть збила військового. Смертельна аварія сталася поблизу блокпосту на виїзді зі столиці у напрямку Броварів. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. Жінка була твереза та рухалась із дозволеною швидкістю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області в ДТП загинули двоє людей та є багато постраждалих, серед яких є діти. Аварія сталася на автомобільній трасі Київ-Одеса. Поблизу села Чупира зіткнулися легковик та мінівен. В ДТП загинуло двоє людей — чоловік та жінка, які перебували в мікроавтобусі Renault, ще п’ятеро людей травмовано, з яких двоє дітей дев’яти років. 

Читайте також, що в ДТП на трасі в Київській області розбився мікроавтобус.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися