Щоб розрахуватися з кредиторами: в Києві фірма, недобудувавши Шулявський міст, почала процедуру банкрутства

Генпідрядник реконструкції Шулявського шляхопроводу - ОВ "Північно-Український Будівельний Альянс", почав процедуру банкрутства. Про це повідомляє видання Наші гроші.

Справу розглядає Господарський суд Києва в рамках плану санації підприємства. Вважається, що виконання плану санації "Північно-Українського Будівельного Альянсу" є більш вигідним для кредиторів, ніж ліквідація фірми.

picture

Нагадаємо, що Шулявський міст частково обвалився взимку 2017 року. Через два роки на об'єкті стартували масштабні роботи: була заново побудована нова конструкція моста над проспектом Перемоги. Її встановили в жовтні 2020 року, а проїзд по Шулявському мосту відкрили після ремонту в грудні.

Проте, шляхопровід досі вважається недобудовою, так як для повного завершення робіт необхідно знести цех №5 заводу "Більшовик". На його місці міська влада планувала побудувати з'їзд з шляхопроводу.

Всього на реконструкцію Шулявського моста міська влада витратила більше 1 мільярда гривень, хоча початкова ціна проекту була в межах 599 мільйонів грн.

В кінці минулого року на шляхопроводі прямо на проїжджу частину звалилися три ліхтарі. В результаті інциденту пошкодження отримали декілька авто, обійшлося без людських жертв.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Володимир

12 квітня 2021, 13:29

Типова схема. Набодували, гроші вкрали. Тепер фірми не стане, а потім з кого питати якщо щось станеться?

Сергей

10 квітня 2021, 10:54

Главный виновник, Кличко, много должен всяким компаниям, особенно застройщикам.

Сергей

10 квітня 2021, 10:52

ДЕНЬГИ УКРАДЕНЫ, МОЖНО И ОБАНКРОТИТЬСЯ.

Денис

10 квітня 2021, 10:40

Когда посадят виновных?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися