На Київщині сталася потрійна ДТП, є постраждалі

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Василькові сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України у Київській області.

За даними правоохоронців, внаслідок ДТП постраждали кілька людей.

"Водій автомобіля Honda не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з авто "ВАЗ", внаслідок чого легковик перекинувся на дах та зіткнувся з транспортним засобом Volkswagen", — заявили в поліції Київської області.

Працівники поліції повідомили, що водія та пасажирів автомобіля "ВАЗ" госпіталізовано до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня. Інших подробиць ДТП правоохоронці не надали.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у кількох районах Києва масштабні затори через ремонт доріг та мостів. Плановий ремонт доріг та мостів суттєво ускладнив автомобільний рух в кількох районах Києва. Особливо труднощі виникли зі сполученням правого та лівого берегів Дніпра. Подробиці та фото — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві знешкодили потужне хакерське угруповання, яке крало гроші з банківських рахунків українців. Слідство встановило, що лише в одному з епізодів хакери вкрали понад 10 мільйонів гривень з депозитного рахунку столичного нотаріуса. Ці гроші належали Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та призначались для виплат потерпілим вкладникам ліквідованих банків. Силовики затримали дванадцять учасників злочинного угруповання.

Читайте також, що у Київській області п’яний водій в’їхав у віз та втік із місця ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися