У Києві у п'ятиповерхівці спалахнула пожежа з сильним задимленням: подробиці

Рятувальники ліквідували пожежу у п'ятиповерхівці в Голосіївському районі Києва

Рятувальники ліквідували пожежу, яка спалахнула в житловому будинку в Голосіївському районі Києва. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

Повідомлення про задимлення з балкону житловго будинку на вулиці Кустанайська, 10, надійшло на лінію 101 о 19:29 8 липня. Рятувальники негайно вирушили на місце події.

Вже о 19:38, прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа спалахнула в квартирі на 5 поверсі. Пожежу вдалося локалізувати о 19:54, а повністю ліквідувати о 19:57. Площа пожежі становила 10 квадратних метрів.

На місці події працювали 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки,  а також 15 рятувальників особового складу.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. 

Причини виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Нагадуємо, що під час пожежі в багатоповерхівці в Києві врятовано сім'ю з чотирьох осіб. На балконі останнього поверху знаходилася сім'я з 2 дорослих та 2 дітей. Густий дим перешкоджав виходу людей з квартири. Рятувальники оперативно розпочали евакуацію людей, які опинилися в пастці диму, за допомогою автодрабини. 

"Коментарі" повідомляли, що в Києві у Державній пожежно-рятувальній частині відкрили новий мурал на честь Героїв-рятувальників. У 24-й Державній пожежно-рятувальній частині відбулося відкриття новоствореного муралу, який, за словами авторів, став можливістю подякувати вогнеборцям за їх щоденну працю. На стінописі зображені рятувальники.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися