У Києві спалахнула масштабна пожежа на АЗС: будівля знищена, є постраждалі (ВІДЕО)

Пожежа повністю знищила будівлю АЗС та декілька легкових авто

У Києві сталася масштабна пожежа на АЗС в Дніпровському районі - легковик врізався в заправочну колонку. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передають "Коментарі".

Стало відомо, що пожежу на АЗС вже ліквідовано. Вогонь вирував на площі 1500 квадратних метрів. Рятувальники продовжують розвідку приміщень.

Медики госпіталізували трьох постраждалих чоловіків із опіками різного ступеню. Наймолодшому — 17 років.

Пожежа, що виникла внаслідок удару легкової автівки в заправочну колонку, повністю знищила будівлю й наземне обладнання АЗС та 8 легкових авто.

У соцмережах опублікували відео пожежі на АЗС у столиці.

Нагадуємо, що поблизу Макарова у Київській області нетверезий водій зіткнувся з деревом. У ДТП загинув дворічний хлопчик, ще двоє дітей і четверо дорослих постраждали.

"Коментарі" повідомляли, що під час пожежі в багатоповерхівці в Києві врятовано сім'ю з чотирьох осіб. На балконі останнього поверху знаходилася сім'я з 2 дорослих та 2 дітей. Густий дим перешкоджав виходу людей з квартири. Рятувальники оперативно розпочали евакуацію людей, які опинилися в пастці диму, за допомогою автодрабини. 

Також у Бориспільському районі Київської області через негоду підтопило ліцей. Рятувальники відкачали воду в підтопленому навчальному закладі. Площа підтоплення становила приблизно 60 квадратних метрів, а рівень води - 20 сантиметрів. За допомогою гідроелеватору рятувальники відкачали близько 15 кубічних метрів води.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися