Під Києвом через аварію на водогоні люди залишились без води

Що відомо про аварійну ситуацію з водопостачанням

У Бучанському районі Київської області розпочнуть аварійно-відновлювальні роботи на водогоні, де стався порив. Про це розповіли в комунальному підприємстві "Бучасервіс", передають "Коментарі".

За даними місцевих комунальників, через порив на водогоні в Бучі без водопостачання сьогодні зранку залишились споживачі по вулиці Івана Карпенка-Карого. Спочатку в КП "Бучасервіс" заявили, що аварійна бригада працює в екстреному режимі та обіцяли відновити водопостачання сьогодні, 11 липня, до 18:00. Однак ремонтні роботи триватимуть і у середу, 12 липня.

"Ремонтні роботи на водогоні переносяться на завтра, 12 липня. Через це по вулиці Івана Карпенка-Карого з 8:30 буде відсутнє водопостачання. Орієнтовний термін відновлення: до 16:00 12.07.2023", — йдеться в заяві КП "Бучасервіс".

Мешканців Бучі закликали підготуватися і зробити запаси води.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи поїзди Кільцевої електрички змінять розклад руху по маршрутам. За інформацією Kyiv City Express, ремонтні роботи заплановані по станції Борщагівка. Тут з 17 по 23 липня ремонтуватимуть стрілочні переводи. Роботи будуть вести переважно вночі, однак це зачепить розклад крайніх рейсів кільцевої електрички. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, що у Бучі побудують сучасний психологічний центр реабілітації для людей з ПТСР.

Читайте також, що у Київській області цього тижня відключатимуть газ через ремонтні роботи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися