Поблизу Києва побудують сучасний психологічний центр реабілітації (ФОТО)

Як буде виглядати величезне медичне містечко

У Бучі побудують сучасний психологічний центр реабілітації для людей з посттравматичним стресовим розладом (ПТСР). Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію архітектурної студії Martin architects.

За даними організації, психологічний центр реабілітації для людей з ПТСР будуватимуть у футуристичному стилі. Медичний заклад, який з’явиться на острові, назвали "Хутір". Це соціально-благодійний проєкт, який зможе адаптуватись та трансформуватися в залежності від потреб людей.

Архітектурна студія Martin architects створила дизайн сучасного центру реабілітації та вже отримала земельну ділянку посеред затишної природної водойми у Бучі. Усі будиночки медичного закладу матимуть купольну форму.

"Такі проєкти максимально на часі, адже в сучасних умовах ми не можемо забувати про важливість відновлення людей, як фізичного, так і психологічного", — зазначили в студії Martin architects.

Як виглядатиме новий сучасний психологічний центр реабілітації в Бучі, можна подивитись на оприлюднених фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві вперше в Україні зробили складну операцію з пересадки серця маленькій дитині. Столичні лікарі прооперували шестирічну дівчинку. Трансплантація пройшла успішно, а маленька пацієнтка почувається добре. Серце хворій дитині пересадили від загиблого чотирирічного хлопчика. Згоду на трансплантацію надала мама померлою дитини. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


128-ма

10 липня 2023, 17:53

Буде то не реабілітаційний центр для воєнних . А база відпочинку , для мажорної пиZдоти. Просто хтось , вирішив скористатися ситуацією і спиZдити кусок землі і попиляти бюджетні кошти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися