У Київській області хлопець впав з дамби в річку (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну подію

У Фастівському районі Київської області дістали з річки хлопця, який впав у водойму з дамби. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, надзвичайна подія сталася в селі Козичанка в Бишівській територіальній громаді. Цей населений пункт розташований на річці Сивці. Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що хлопець впав з дамби та не може самостійно вибратися. Працівники ДСНС дістали потерпілого з водойми та з ознаками перелому передали лікарям швидкої медичної допомоги. Інші подробиці надзвичайної події рятувальники не повідомили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські пропагандисти поширили фейкову новину про нібито аварійну ситуацію на Київській гідроелектростанції. Цей фейк спростували в компанії "Укргідроенерго". Прокремлівські ресурси розганяють "новину", що нібито українська влада заявила, що Київська ГЕС на 93% аварійна і це може призвести до затоплення Києва.

Нагадаємо, Київська область 11 липня зазнала чергової атаки російських окупантів безпілотниками-камікадзе. Усі повітряні цілі були знищені силами Протиповітряної оборони України. Однак, у Фастівському та Обухівському районах Київщини внаслідок падіння уламків збитих ворожих безпілотників пошкоджені приватні житлові будинки. Жертв та потерпілих немає. 

Читайте також, що під Києвом сталася масштабна пожежа в новобудові.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися