У Києві в багатоповерхівці прогримів вибух та сталася пожежа (ФОТО)

Про вибух та пожежу розповіли рятувальники

У Дарницькому районі Києва після вибуху сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, столичні рятувальники ліквідували пожежу у багатоповерхівці, що сталася сьогодні, 12 липня, близько восьмої години ранку на вулиці Драгоманова, 2. Відомо, що на балконі однієї з квартир вибухнув туристичний балончик. Від вибухової хвилі вилетіли вікна.

Внаслідок вибуху почалася пожежа. Загасити вогонь на площі трьох квадратних метрів вдалося менш ніж за пів години. Жертв та постраждалих немає. Інші подробиці надзвичайної ситуації невідомі. Рятувальники оприлюднили фото с місця пожежі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська область 11 липня зазнала чергової атаки російських окупантів безпілотниками-камікадзе. Усі повітряні цілі були знищені силами Протиповітряної оборони України. Однак, у Фастівському та Обухівському районах Київщини внаслідок падіння уламків збитих ворожих безпілотників пошкоджені приватні житлові будинки. Жертв та потерпілих немає. 

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області сталася масштабна пожежа у недобудованій будівлі у селі Софіївська Борщагівка. По вулиці Велика Окружна горіла крівля та окремі приміщення на третьому поверсі недобудови. Пожежу на площі 800 квадратних метрів гасили майже чотири десятки рятувальників.

Читайте також, що у Київській області хлопець впав з дамби в річку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися