У Київській області горів монастир УПЦ МП (ФОТО)

Рятувальники ДСНС ліквідували загорання жіночого монастиря

У Київській області сталася пожежа у жіночому монастирі УПЦ МП. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

У Київській області, в селі Кислівка, сталася пожежа у жіночому монастирі на честь Святих Царствених мучеників Білоцерківської єпархії УПЦ МП. Подія трапилася 20 липня, о 22:50. Пожежа виникла на крівлі монастиря на площі 500 квадратних метрів.

На місце загорання прибули рятувальники з різних міст та селищ області, які працювали у складі 12 одиниць техніки та 46 чоловік особового складу. Локалізувати пожежу вдалося о 00:34, а о 00:56 - повністю її ліквідувати.

Причина виникнення пожежі поки що залишається невідомою.

Як раніше писали "Коментарі", у Києві чотирьох осіб судитимуть за хуліганство на території Лаври. Подія сталася 19 квітня, коли група осіб, діючи узгоджено між собою, намагалась проникнути до одного з корпусів Лаври. Незважаючи на зауваження представників правоохоронних органів, порушники влаштували штовханину, зламали захисні ролети та двері будівлі і незаконно потрапили всередину. Правоохоронцям вдалося встановити і затримати чотирьох осіб (двох жінок та двох чоловіків), які були причетні до цих протиправних дій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Sus

24 липня 2023, 13:45

Sus

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися