У Київській області спалахнула пожежа в багатоповерхівці (ФОТО)

У багатоквартирному житловому будинку в Бучі сталося загоряння

У Київській області ліквідовано загорання у багатоквартирному житловому будинку. Під час гасіння пожежі евакуйовано шість осіб. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

28 липня о 17:52 до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Яблунська у місті Буча. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння балкону.

Пожежа сталася в 9-ти поверховому багатоквартирному житловому будинку. Горів балкон на другому поверсі, й існувала загроза розповсюдження полум'я на інші квартири. Рятувальникам вдалося евакуювати 6 осіб на свіже повітря та ліквідувати загорання.

На місці події було задіяно 3 одиниці техніки та 11 рятувальників особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Як раніше писали "Коментарі", у Києві рятувальники ліквідували пожежу на недіючому ринку. Причина виникнення пожежі встановлюється правоохоронцями. Жертв та постраждалих немає.

Нагадуємо, що в Київській області сталася пожежа у жіночому монастирі УПЦ МП. В селі Кислівка сталася пожежа у жіночому монастирі на честь Святих Царствених мучеників Білоцерківської єпархії УПЦ МП. Пожежа виникла на крівлі монастиря на площі 500 квадратних метрів. На місце загорання прибули рятувальники з різних міст та селищ області, які працювали у складі 12 одиниць техніки та 46 чоловік особового складу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися