У Києві загорілася адміністративна будівля: подробиці (ФОТО)

В Оболонському районі у приміщенні серверної сталось загоряння

У Києві ліквідовано пожежу в адміністративній будівлі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

4 серпня о 10:39 до Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у місті Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на вулиці Чорноморська, 1, в Оболонському районі столиці.

На місце події негайно прибули бійці з найближчих підрозділів ДСНС. Прибувши, вогнеборці встановили, що у приміщенні серверної сталося загоряння.

Пожежу вдалося локалізувати об 11:07, а вже об 11:38 вона була повністю ліквідована. Площа займання становила 10 квадратних метрів.

Для ліквідації пожежі було задіяно 6 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки. Унаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронці.

Як раніше писали "Коментарі", на столичному Подолі поліцейські викрили чергову незаконну діяльність шахрайського call-центру. Столична поліція викрила ще одну незаконну діяльність call-центру, встановила 197 працівників та вилучила 725 одиниць техніки. Поліцейські здійснили обшук у приміщенні, де перебували працівники call-центру, та виявили близько 700 робочих місць, обладнаних комп’ютерами та телефонами для "диспетчерів". 

Нагадуємо, що в Києві судитимуть посадовця КМДА та керівника держпідприємства, яких звинувачують у хабарництві. Фігуранти вимагали та одержали 270 000 доларів США за дозвіл на пасажирські перевезення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися