Киянка знайшла у себе в квартирі екзотичну змію, яка втекла від власника (ФОТО)

Плазун втік з випадково погано зачиненого серпентарію

Мешканка Києва знайшла під шафою у себе в квартирі екзотичну змію, яка втекла з серпентарію. Про це повідомляє Kyiv Animal Rescue Group, передають "Коментарі".

Рятувальники КАРГ приїхали до помешкання киянки та обережно дістали змію з-під шафи. На подив зоозахисників, це був не вуж, як зазвичай. Серпентолог впізнав у цій змії тонкохвостого полоза, екзотичний вид, котрий, скоріш за все, втік з серпентарію. 

Змія поїхала з квартири разом з рятувальниками, а киянка почала шукати власника плазуна. Знайти власника вдалось дуже швидко.

Стало відомо, що змію звати Маршалл на честь Емінема, втекла вона з випадково погано зачиненого серпентарію три місяці тому і живе в сусідньому під'їзді. 

Власник шукав свого улюбленця весь цей час, тож він миттєво приїхав зустрітись з рятувальниками на місце наступної операції з порятунку. Чоловік сказав, що з плазуном все добре, просто улюбленець трохи схуднув, а потім кілька годин допомагав зоозахисникам і тримав страхувальний тент під тополею, з якої знімали кота.

Як раніше писали "Коментарі", у Київському зоопарку для врятованих рідкісних диких кішок облаштували літню домівку. До Київського зоопарку маленьких дитинчат каракалів торік передали співробітники поліції. Дикі кошенята постраждали від нелюдської жорстокості, були виснажені, мали недовагу, порушення рівноваги та інфекційне захворювання. За життя маленьких диких тварин у столичному зоопарку боролися два місяці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися