На трасі під Києвом вантажівка розчавила мотоцикл (ФОТО)

Що відомо про аварію від поліції

На автомобільній трасі під Києвом сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Про аварію розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася у Бориспільському районі. На перехресті автодороги Північно-Східний об'їзд міста Києва зіткнулися вантажний автомобіль DAF під керуванням 26-річного водія та мотоцикл Honda. Внаслідок аварії 24-річного водія мотоциклу з травмами госпіталізували до лікарні. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження. Поліція Київщини оприлюднила фото з місця аварії.

Нагадаємо, у селі Михайлівка-Рубежівка іномарка під час обгону врізалась у припаркований легковий автомобіль Fiat, біля якого стояли двоє людей. Від удару BMW автомобіль Fiat збив пішоходів. Обидва автомобілі розтрощені. Серед травмованих пішоходів — 33-річний чоловік та 70-річна жінка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в літньому таборі, розташованому в селі під Києвом, через недбалість тренера загинула дитина. Подробиці трагедії — за посиланням.

Читайте також, як чоловік на самокаті влаштував стрілянину у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


андрей

7 серпня 2023, 18:13

дАФ молодец! Только падаль на моцыке нужно было додавить

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися