Перегони з поліцією у Київській області закінчились ДТП (ВІДЕО)

Що відомо про порушника, який потрапив в аварію

У Білій Церкві водій порушив Правила дорожнього руку та намагався втекти від поліцейських. Про це розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, днями майже опівночі, патрульні помітили автівку Renault, водій якої поводив себе підозріло. Вимогу правоохоронців про зупинку він не виконав, натомість навпаки, пришвидшив рух. Водій порушував ПДР, наражаючи інших учасників дорожнього руху на небезпеку, а потім врізався в електроопору.

З'ясувалося, що за кермом перебував 35-річний мешканець Білої Церкви, а поряд з ним знаходився 28-річний пасажир. Обидва учасники ДТП шпиталізовані. У пасажира діагностовано ознаки перелому, у водія — забої та травми голови. Наявність алкоголю та інших сторонніх речовин в організмі у водія визначить токсикологічна експертиза.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі під Києвом зіткнулися вантажівка та мотоцикл. Внаслідок аварії 24-річного водія мотоциклу з травмами госпіталізували до лікарні. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, що у Київській області викрили мережу борделів, яку контролювали жінки. "Бізнес" з надання інтимних послуг за гроші організувала 38-річна мешканка Бориспільського району. Допомагали їй контролювати підпільні заклади з надання послуг сексуального характеру двоє спільниць. Сутенерки підбирали привабливих дівчат для зайняття проституцією, спілкувалися з клієнтами та організовували зустрічі. Рекламу борделів розміщували в інтернет. Подробиці та відео — за посиланням.

Читайте також, чому на Київщині хлопець спалив родичам автомобілі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися