На Мінському масиві у Києві сталася пожежа в багатоповерхівці (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

В Оболонському районі Києва сталася пожежа в багатоповерховому житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, сьогодні, 11 серпня, горіла квартира в багатоповерхівці по вулиці Бережанській, 24. Пожежа сталася на дев’ятому поверсі 16-поверхового житлового будинку. Загасити вогонь на площі 20 квадратних метрів вдалося за пів години. Під час ліквідації пожежі було врятовано котика. Жертв та постраждалих немає. Рятувальники оприлюднили фото з місця події.

Нагадаємо, у Вишгороді п’яний чоловік підірвав гранати в гаражному боксі. Серед цивільних там був патрульний поліцейський, який миттєво зреагував, виштовхнув чоловіка геть і врятував людей від уламків гранати. Згодом, коли на місці події вже перебувала слідчо-оперативна група і кримінальна поліція Київщини, чоловік витягнув ще одну гранату, якою спочатку погрожував, а потім підірвав. Внаслідок вибуху загорівся гаражний бокс, згорів автомобіль, але завдяки поліцейським, всі лишились живі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві повідомлено про підозру посадовцям Державної служби з надзвичайної ситуації України через авіакатастрофу в Броварах. У Державному бюро розслідувань заявили, що повідомлено про підозру посадовцям ДСНС, через дії яких в авіакатастрофі загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ України та цивільні громадяни.

Читайте також, як у Києві наркоман напав на людину та ледь не підірвав будинок.

Читайте также