У Київській області з-під завалів недобудови визволили дитину (ФОТО)

Рятувальники надали допомогу дитині, яка опинилась під завалами недобудови

У Київській області рятувальники допомогли дитині, яка опинилась під завалами недобудови. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

О 17:45 11 серпня до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про необхідність допомогти дитині, яка опинилася під завалами по вулиці Чорноморська в селі Нове Залісся Бородянської територіальної громади.

На місце події було направлено рятувальників 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Бородянка.

По прибуттю рятувальниками встановлено, що на території недобудови перебували двоє неповнолітніх дітей. Під час гри одній дитині придавило руку бетонною плитою.

Рятувальники за допомогою гідравлічного розтискача та гідравлічного домкрата вивільнили ліву руку дівчинки з-під завалу панельної плити.

Як раніше писали "Коментарі", у Київській області на Житомирській трасі сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали двоє дітей та жінка. За попередніми висновками правоохоронців, 50-річний водій "ВАЗ" здійснив екстрене гальмування, щоб дати можливість пішоходу перетнути "зебру". Водій наступного авто "Honda" різко повернув праворуч, уникнувши зіткнення. Проте водій третьої автівки "Volkswagen" не встиг зорієнтуватися та зіткнувся з "ВАЗ".

Нагадуємо, що рятувальники ліквідували пожежу у Дніпровському районі Києва, на якій виявили чоловіка з численними ножовими пораненнями. На місці події загорілися три дерев'яних споруди. Рятувальники негайно розпочали гасіння вогню. Під час розвідки вогнеборці виявили чоловіка з численними ножовими пораненнями. Його передали лікарям швидкої допомоги для госпіталізації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися