У Київській області в ДТП постраждали двоє дітей та жінка (ФОТО)

На Житомирській трасі сталася ДТП за участі трьох автівок

У Київській області на Житомирській трасі сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали двоє дітей та жінка. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Аварія трапилася на ділянці дороги неподалік від села Гурівщина. За попередніми висновками правоохоронців, 50-річний водій "ВАЗ" здійснив екстрене гальмування, щоб дати можливість пішоходу перетнути "зебру". Водій наступного авто "Honda" різко повернув праворуч, уникнувши зіткнення. Проте водій третьої автівки "Volkswagen" не встиг зорієнтуватися та зіткнувся з "ВАЗ".

У результаті ДТП постраждали 74-річна пасажирка "ВАЗ" та двоє дітей, які перебували в автомобілі "Volkswagen". Їх вік - 2 та 8 років.

Як раніше писали "Коментарі", у Броварському районі Київської області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобілю та велосипедиста. 49-річний водій збив велосипедиста, а потім врізався в дерево. Внаслідок ДТП 40-річний потерпілий загинув на місці. За даним фактом триває досудове розслідування.

Нагадуємо, що у Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП за участю двох легкових автомобілів. За даними правоохоронців, ДТП сталася на автомобільній трасі Київ — Одеса у четвер, 10 серпня. Зіткнулись автомобілі Citroen і "ВАЗ". Від отриманих травм водій та пасажир автомобіля "ВАЗ" загинули на місці аварії. Іншого водія Citroen з травмами шпиталізували до лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися