На Київщині іномарка на смерть збила велосипедиста (ФОТО)

Що відомо про трагедію від поліції та очевидців

В Броварському районі Київської області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобілю та велосипедиста. Про це розповіли в регіональній поліції та очевидці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП за участі автомобіля Volkswagen сталася у середу, 9 серпня, на автомобільній дорозі Березань – Згурівка. Неподалік села Садове 49-річний водій збив велосипедиста, а потім врізався в дерево. Внаслідок ДТП 40-річний потерпілий загинув на місці. За даним фактом триває досудове розслідування. В поліції оприлюднили фото з місця ДТП.

В коментарях до оприлюдненої поліцією інформації про ДТП місцеві мешканці розповіли, що в аварії загинув батько двох неповнолітніх дітей. На момент ДТП поблизу знаходились діти, які ледь не потрапили під колеса автівки. Окрім того, мешканці нарікають, що на цій ділянці часто трапляються ДТП:

·       Тут завжди на цій дорозі трапляються якісь нещастя. Нехай може влада задумається, щоб щось зробити для того, щоб машини не перевищували швидкість, наприклад, положити лежачі поліцаї, діти ходять все-таки до школи та садочку, дуже страшно.

·       Так всім байдуже, їхні діти не ходять цією дорогою! Вони не ризикують своїм життям!

·       Але нам тут жити і потрібно щось робити, добиватися, кудись звертатися щоб щось робили, це давно потрібно було зробити ці поліцаї, а не чекати, коли сталася біда, а не за горами ось і зима настане, ожеледиця і знову бійся.

·       Можливо на даний час я напишу досить грубо, но декому покошені газони важливіше чим людське життя.

Нагадаємо, під Києвом сталася масштабна ДТП. В аварії за участю трьох автомобілів одна людина загинула, двоє травмовані. Через ДТП на шостому кілометрі автодороги Північно-Східний об'їзд міста Києва перекривали рух транспорту. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі під Києвом зіткнулися вантажівка та мотоцикл. Внаслідок аварії 24-річного водія мотоциклу з травмами госпіталізували до лікарні. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.

Читайте також, чому на Київщині хлопець спалив родичам автомобілі.

Дивіться також відео, як перегони з поліцією у Київській області закінчились ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися