Стали відомі подробиці масштабної ДТП під Києвом (ФОТО)

В аварії є загиблий та постраждалі

В ДТП за участю трьох автомобілів, що сталася сьогодні, 10 серпня, поблизу Борисполя, одна людина загинула, двоє травмовані. Про це повідомили у Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, через аварію на шостому кілометрі автодороги Р-03 Північно-Східний об'їзд міста Києва, рух транспорту зранку в обох напрямках перекритий. За попередньою інформацією в результаті ДТП один із водіїв загинув, двох осіб госпіталізовано до лікарні.

"На місці події працюють слідчі та група реагування патрульної поліції Бориспільського управління, слідчі ДБР, рятувальники, медики та патрульні поліцейські. Наразі правоохоронці вживають необхідні заходи для найшвидшого розблокування руху", — зазначили в Патрульній поліції Київської області.

Водіїв закликали враховувати те, що рух транспорту в даному напрямку перекритий. Правоохоронці оприлюднили фото з місця ДТП. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі під Києвом зіткнулися вантажівка та мотоцикл. Внаслідок аварії 24-річного водія мотоциклу з травмами госпіталізували до лікарні. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, що у Київській області викрили мережу борделів, яку контролювали жінки. "Бізнес" з надання інтимних послуг за гроші організувала 38-річна мешканка Бориспільського району. Допомагали їй контролювати підпільні заклади з надання послуг сексуального характеру двоє спільниць. Сутенерки підбирали привабливих дівчат для зайняття проституцією, спілкувалися з клієнтами та організовували зустрічі. Рекламу борделів розміщували в інтернет. Подробиці та відео — за посиланням.

Читайте також, чому на Київщині хлопець спалив родичам автомобілі.

Дивіться також відео, як перегони з поліцією у Київській області закінчились ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

15 серпня 2023, 20:11

КИЕВЛЯНИН, при чем тут европа? Кто-то на встречку вылез , судя по всему . мало ли по какой причине.

КИЕВЛЯНИН

10 серпня 2023, 16:29

РОГУЛИ ХОТЯТЬ В ЕВРОПУ.....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися