На трасі Київ — Одеса сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Подробиці аварії розповіли в поліції

В Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів. Про це розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася на автомобільній трасі Київ — Одеса у четвер, 10 серпня. Поблизу села Насташка зіткнулись автомобілі Citroen і "ВАЗ". Від отриманих травм водій та пасажир автомобіля "ВАЗ" загинули на місці аварії. Іншого водія Citroen з травмами шпиталізували до лікарні. В поліції оприлюднили фото з місця ДТП.

Нагадаємо, під Києвом сталася масштабна ДТП. В аварії за участю трьох автомобілів одна людина загинула, двоє травмовані. Через ДТП на шостому кілометрі автодороги Північно-Східний об'їзд міста Києва перекривали рух транспорту. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі під Києвом зіткнулися вантажівка та мотоцикл. Внаслідок аварії 24-річного водія мотоциклу з травмами госпіталізували до лікарні. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.

Дивіться також відео, як перегони з поліцією у Київській області закінчились ДТП.

Читайте також, де на Київщині іномарка на смерть збила велосипедиста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися