Під Києвом пролунали потужні вибухи: пожежа на об'єкті МВС (ВІДЕО)

Пожежа спалахнула на складі експертно-криміналістичного центру МВС

Під Києвом на території Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС у складському приміщенні виникла пожежа. Про це повідомив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко у своєму Telegram-каналі, передають "Коментарі".

У соцмережах з'явилася інформація про потужні вибухи у районі Кільцевої дороги. Стало відомо, що пожежа виникла у промзоні на ділянці, що перебуває на території області.

"Інформація про причини уточнюється. Однозначно - не приліт. Є постраждалі працівники експертної служби", - написав очільник МВС.

Наразі пожежу локалізовано. Понад 20 рятувальників та 5 одиниць техніки гарнізонів Київської області та Києва задіяні до гасіння вогню. Громадян просять задля безпеки не наближатися до місця пожежі.

перекриють на 8 днів. Стало відомо, що рух буде перекрито у зв’язку з підготовкою та проведенням святкових заходів в центрі Києва. Рух буде перекритий вулицею Хрещатик на ділянці від Майдану Незалежності до вулиці Богдана Хмельницького.

Нагадуємо, що СБУ провела на Київщині спецоперацію, в результаті якої затримала російського агента-коригувальника. Співробітники СБУ затримали російського агента, коли він здійснював відеозйомку військової бази Збройних сил України та "прив’язував" її GPS-координати до електронної карти. Затриманий 23-річний мешканець Одеси, який переїхав до Києва у пошуках "швидкого заробітку", залишав власні "резюме" на спеціалізованих інтернет-платформах з пошуку підсобних робіт. Так на нього вийшла російська воєнна розвідка, яка за гроші залучила його до співпраці на користь окупантів.

Читайте также