На трасі Київ — Чоп через ДТП ускладнено рух транспорту

Що треба знати водіям

На міжнародній трасі Київ — Чоп сьогодні, 21 серпня, ускладнений рух транспорту через дорожньо-транспортну пригоду. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Київської області.

За даними правоохоронців, через аварію ускладнений рух в напрямку Києва.

"У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою, що сталась на 21 км автодороги М-06 Київ — Чоп в напрямку міста Києва ускладнення дорожнього руху. Рух здійснюється однією смугою", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Київської області.

Подробиці ДТП поки що невідомі. Патрульні забезпечують регулювання та безпеку дорожнього руху. Водіїв закликали планувати маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі молодик підпалив два автомобілі. Власники вчасно помітили пожежу і вогонь лише частково пошкодив майно. Поліцейські розшукали палія. Ним виявився 23-річний родич заявниці. Хлопець зізнався, що вчинив підпал через конфлікт у родині. 

Нагадаємо, що у Київській області викрили мережу борделів, яку контролювали жінки. "Бізнес" з надання інтимних послуг за гроші організувала 38-річна мешканка Бориспільського району. Допомагали їй контролювати підпільні заклади з надання послуг сексуального характеру двоє спільниць. Сутенерки підбирали привабливих дівчат для зайняття проституцією, спілкувалися з клієнтами та організовували зустрічі. Рекламу борделів розміщували в інтернет. Подробиці та відео — за посиланням.

Читайте також, як під Києвом в ДТП потрапили вантажівка та позашляховик.

Читайте также