Частина Києва через аварію залишилась без води

Коли відновлять водопостачання

У Подільському районі Києва сталася аварія на водопроводі, через що в деяких будинках немає води. Про строки відновлення водопостачання розповіли у Подільській районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, пошкодження водопроводу сталося на розі вулиць Оболонської та Костянтинівської. Через аварію на цій ділянці ускладнено рух транспорту. Наразі відключена водопровідна мережа діаметром 200 мм. Без водопостачання залишились десять будинків за такими адресами:

·       Константинівська, №36, №44, №46/52, №32, №35 та 37;

·       Введенська, №7/9, №15 та №18 (готель);

·       Оболонська, №9.

Комунальне підприємство "Київводоканал" направило автоцистерну з водою до будинку №46/52 по вулиці Костянтинівська. Для проведення аварійних робіт столичним комунальникам потрібно розрити проїжджу частину дороги. Рух транспорту вулицею Костянтинівська, окрім трамваїв, в напрямку площі Тараса Шевченка частково обмежили до середи, 23 серпня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області підприємець роками незаконно користується величезним водосховищем. Бізнесмен використовує водний об’єкт загальною площею 339 гектарів для риболовлі без договору оренди. Користувач також незаконно заборонив місцевим мешканцям користуватися цією водоймою.

Нагадаємо, у Києві одне з найвідоміших озер навмисно знищують під забудову. Водойма розташована на західній околиці житлового масиву Виноградар у Подільському районі столиці. Мова йде про озеро Синє. У травні на вимогу киян Управління екології та природних ресурсів Київської міської державної адміністрації включило роботи з розчищення та благоустрою озера Синє до переліку природоохоронних заходів на 2023 рік. В мерії Києва запевняли, що причини обміління Синього озера мають природний та техногенний характер. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, де у Києві надовго вимкнули гарячу воду та дивіться перелік адрес.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися