У Києві надовго вимкнуть гарячу воду: перелік адрес

Де та коли не буде гарячого водопостачання у столиці

В Оболонському районі Києва надовго відключать гарячу воду. Про це повідомили у комунальному підприємстві " Київтеплоенерго ", передають "Коментарі".

У столиці тимчасово вимкнуть гарячу воду у житлових масивах Оболонь, Пріорка, Куренівка та Мінський. Це пов’язано з проведенням планових гідравлічних випробувань теплових мереж КП "Київтеплоенерго" та СП "Київські теплові мережі". Роботи розпочнуться з вівторка, 9 серпня, та триватимуть по 22 серпня. У цей період не буде гарячої води у споживачів в межах вулиць:

·       Кирилівська, Куренівська, Коноплянська, Резервна, Озерна;

·       Богатирська, Бережанська, Прирічна, Північна, Полярна;

·       Вишгородська, Попова, Автозаводська, Шахтарська,

·       Вербова, Приозерна, Кульженків.

Окрім того, буде відсутнє гаряче водопостачання у споживачів на проспектах Івасюка, Оболонського, Степана Бандери, а також провулку Куренівський.

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області розпочнуть планове хлорування водозабірних свердловин. Дезінфекцію води у Макарові проводитимуть місцеві комунальники у вівторок, 8 серпня. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області в каналізаційному колодязі загинули двоє людей. Трагедія відібрала життя двох працівників житлово-експлуатаційної контори. 

Читайте також, що на Київщині через удари блискавки згоріли будинки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися