На Київщині перекинувся мікроавтобус та трактор (ФОТО)

В регіоні сталося дві ДТП, є жертви

У Київській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди з перекиданням транспорту, є загиблий. Про аварії розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, смертельна ДТП сталася у Фастівському районі. В селі Новосілки 51-річний водій трактора не впорався з керуванням та перекинувся. Від отриманих травм чоловік загинув на місці аварії.

Ще одна ДТП сталася в Бучанському районі Київської області. В селі Шевченкове водій мікроавтобуса влетів у відбійник. Поліція розслідує обставини аварії. Попередньо відомо, що 35-річний водій після зіткнення з перешкодою не постраждав, однак, автомобіль зазнав серйозних ушкоджень і навряд чи підлягає ремонту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві молодик облаштував фейковий обмінник. В поліції розповіли, що18-річний хлопець разом зі спільниками облаштували на території Шевченківського району Києва фейковий пункт обміну валют. Для пошуку потенційних клієнтів шахраї розмістили на одному з сайтів оголошення про обмін валюти. На рекламу відреагував чоловік з дружиною, які хотіли обміняти 58 тисяч доларів, але в результаті залишились без грошей.

Дивіться також відео, чому у Києві чоловік спалив понад десяток автівок військових.

Читайте також, що у Київській області в ДТП загинуло двоє людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися