На Київщині з палаючої квартири врятували маленьку дитину (ФОТО)

Під час гасіння пожежі рятувальники винесли 5-річного хлопчика на свіже повітря

На Київщині з палаючої квартири врятовано 5-річного хлопчика. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Вчора, 25 серпня, до Служби порятунку "101" Бородянського району надійшло повідомлення про займання квартири в чотириповерховому  житловому будинку у смт Бородянка на вулиці Вокзальній. 

За викликом було негайно направлено рятувальників. По прибуттю на місце події вогнеборці виявили, що горить квартира на першому поверсі, спостерігалося сильне задимлення. На момент займання в квартирі перебувала мати з дитиною, які вже самостійно не могли покинути приміщення. 

Співробітники ДСНС потрапили до помешкання та винесли 5-річного хлопчика на свіже повітря. Від госпіталізації всі врятовані особи відмовились.

Як раніше писали "Коментарі", рятувальники ліквідували масштабну пожежу у Печерському районі Києва. Встановлено, що загоряння спалахнуло в одній із квартир на останньому поверсі триповерхового житлового будинку і поширилося на дах. Під час ліквідації пожежі рятувальникам вдалося евакуювати з будинку шість осіб, одну з яких було передано медичним працівникам з попереднім діагнозом гостра реакція на стрес.

Нагадуємо, що в Києві чоловік вирішив влаштувати гучне святкування дня народження своєї дружини, проте при цьому порушив заборону та запустив салют. Поліція отримала повідомлення від мешканців будинків на вулиці Макаренка про те, що невідомий запустив на дитячому майданчику феєрверки. Почувши вибухи, місцеві жителі одразу вибігли на вулицю та разом із добровольцями із формування територіальної громади затримали порушника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися