У КМВА розповіли про ворожу ракетну атаку на Київ: що відомо

Вночі росія атакувала Україну ракетами

Вночі 27 серпня росія атакувала Україну ракетами, запущеними з району Каспійського моря. Ворожі цілі, що летіли на Київ, збито. Про це повідомляє начальник КМВА Сергій Попко, передають "Коментарі".

Сьогодні вночі, з району Каспійського моря, з літаків стратегічної авіації Ту-95МС рашисти випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55. Ворожі цілі, які рухалися в напрямку Києва, були знищені силами і засобами ППО.

За даними станом на 6:32 ранку, у Києві без жертв та руйнувань. Як розповіли у Повітряних Силах ЗС України, силами та засобами Повітряних Сил знищено чотири крилаті ракети Х-101/Х-55/Х-555 у центральних та північних областях.

"Бережіть себе та рідних, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. І не забудьте подякувати воїнам ППО, силам оборони та авіації. Ми - переможемо!" - наголосив Сергій Попко.

Як раніше писали "Коментарі", рятувальники ліквідували масштабну пожежу у Печерському районі Києва. Встановлено, що загоряння спалахнуло в одній із квартир на останньому поверсі триповерхового житлового будинку і поширилося на дах. Під час ліквідації пожежі рятувальникам вдалося евакуювати з будинку шість осіб, одну з яких було передано медичним працівникам з попереднім діагнозом гостра реакція на стрес.

Читайте также