Внаслідок ракетної атаки на Київщину є постраждалі: розпочато розслідування

Внаслідок ворожої ракетної атаки травмовано цивільних мешканців

На Київщині прокурори, експерти та слідчі фіксують черговий злочин рф. Сьогодні, 27 серпня, під прицілом армії країни-агресора опинилися приватні житлові будинки. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора, передають "Коментарі".

Внаслідок ракетної атаки рф на Київщину травмовано цивільних мешканців, пошкоджено будинки. За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни.

За даними слідства, вранці 27 серпня збройні сили рф здійснили ракетну атаку на Київщину. Травмовано двоє цивільних мешканців.

Як розповіли у поліції Київської області, внаслідок падіння уламків на одному із подвір'їв виявлено воронку глибиною 1,5 метри. В даному населеному пункті також пошкоджено десять приватних будинків.

Як раніше писали "Коментарі", вночі 27 серпня росія атакувала Україну ракетами, запущеними з району Каспійського моря. З літаків стратегічної авіації Ту-95МС рашисти випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55. Ворожі цілі, які рухалися в напрямку Києва, були знищені силами і засобами ППО. У Києві без жертв та руйнувань. Як розповіли у Повітряних Силах ЗС України, силами та засобами Повітряних Сил знищено чотири крилаті ракети Х-101/Х-55/Х-555 у центральних та північних областях.

Нагадуємо, що в Київській області в Ірпені відкрили скульптуру про спротив російській агресії. До 32-ої річниці Незалежності України в Ірпені відкрили скульптуру "Спротив" на вулиці Шевченка, 7. Автор скульптури Борис Крилов присвятив свій витвір мистецтва всім жителям України, які чинили і чинять спротив російській агресії. Скульптура має надпис-присвяту: "Відважним мешканцям Ірпеня, які у лютому – березні 2022 року зупинили російського агресора на шляху до столиці України – Києва".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися