У Київській області з'явилася скульптура про спротив російській агресії (ФОТО)

В Ірпені до 32-ої річниці Незалежності України відкрили скульптуру «Спротив»

У Київській області в Ірпені відкрили скульптуру, присвячену українцям, які чинили і чинять спротив російській агресії. Про це повідомляє мер Ірпеня Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

До 32-ої річниці Незалежності України в Ірпені відкрили скульптуру "Спротив" на вулиці Шевченка, 7. Автор скульптури Борис Крилов присвятив свій витвір мистецтва всім жителям України, які чинили і чинять спротив російській агресії. 

"Жителі міста-героя Ірпеня як ніхто знають, що таке "чинити спротив" і захищати рідний дім всіма можливими засобами", - зазначив мер Ірпеня.

Скульптура має надпис-присвяту: "Відважним мешканцям Ірпеня, які у лютому – березні 2022 року зупинили російського агресора на шляху до столиці України – Києва".

picture

Нагадуємо, що в Українському гідрометеорологічному центрі в Києві створили 3D мурал, який відображає важливість роботи гідрометеорологів, як під час війни, так і в мирному житті. Символіка муралу відображає різнобічні аспекти роботи гідрометеорологічної служби.

Також у Києві відрили стінопис, присвячений Анастасії Тихій, яка на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну евакуювала з охопленого війною Ірпеня десятки тварин. Побачити мурал можна на стіні будинку по вулиці Золотоустівська, 23. Серед врятованих з Ірпеня хороброю дівчиною тварин були собаки, коти, черепаха, хамелеон та хом’як.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


пдв нахуй

27 серпня 2023, 10:47

скульптура незрозуміла і не відповідає дійсності.. події треба вкарбовувати в камінні як реальні сцени подій а не клоунада з масками.. це не встава в цирку чи в театрі.. булва зброя, були люди які стояли перед технікою, які в неї стріляли з-за паркану .. а це, якесь змагання, перетягування масок..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися