У Києві присвятили мурал волонтерці з Ірпеня (ФОТО)

Де можна побачити стінопис

У Києві відрили стінопис, присвячений Анастасії Тихій, яка на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну евакуювала з охопленого війною Ірпеня десятки тварин. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Шевченківської районної державної адміністрації в столиці.

За даними відомства, на відкритті стінопису у Шевченківському районі Києва були присутні представники місцевої влади, волонтери та сама героїня муралу Анастасія Тиха.

"Впевнений, що подібні ініціативи потрібні, вони прикрашають місто та привертають увагу суспільства до соціально важливих питань", — прокоментував відкриття нового стінопису керівник Шевченківської РДА Олександр Поповцев.

Побачити мурал можна на стіні будинку по вулиці Золотоустівська, 23. Серед врятованих з Ірпеня хороброю дівчиною тварин були собаки, коти, черепаха, хамелеон та хом’як.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві українському хлібу присвятили бронзову мініскульптуру "Паляниця". Вона встановлена на Подолі за адресою Набережно-Хрещатицька, 1 на фасаді готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv. Прикмета скульптурки: “Торкнись мене і скажи: "Паляниця!"

Нагадаємо, що "Привидові Києва" присвятили бронзову мініскульптурку проєкту “Шукай!” Ідея створити цю скульптуру виникла в перші дні повномасштабного вторгнення російських військ в Україну після повідомлень про українського військового льотчика-аса. Мініскульптуру можна побачити у центрі Києва, поблизу станції метро "Золоті ворота". Її встановили на вулиці Богдана Хмельницького, 56А.

Читайте також, де у Києві встановили скульптуру важливому для України овочу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися