У Києві патрульні врятували чоловіка від самогубства завдяки дзвінку його друга

Патрульні відреагували на дзвінок чоловіка, який стурбований станом свого товариша

У Києві поліцейські врятували чоловіка, який намагався вчинити самогубство. Про це повідомили у столичній патрульній поліції, повідомляють "Коментарі".

Вчора на лінію "112" надійшов дзвінок від схвильованого чоловіка. Він розповів, що його товариш має намір накласти на себе руки, і попросив працівників поліції перевірити цю інформацію, адже сам заявник знаходився за межами міста.

За вказаною заявником адресою негайно вирушили інспектори Віталій Ліхач та Юрій Нестеренко. Після прибуття патрульні одразу вирушили на дах багатоповерхового будинку, де виявили стурбованого чоловіка, який готувався вчинити самогубство.

Завдяки необхідним словам правоохоронцям вдалося заспокоїти чоловіка і переконати його робити фатальний крок.

Потім співробітники поліції відвели чоловіка додому та пізніше передали його лікарям.

Нагадаємо, що нещодавно в Обухівському районі Київської області сталася трагічна подія , що нагадує нам про важливість розмов та підтримку для підлітків. Нещасний випадок стався, коли 14-річний юнак наклав на себе руки. Тіло підлітка було виявлено неподалік високовольтної вежі. Важливо пам'ятати, що молоді люди потребують нашої уваги, розуміння та підтримки, особливо в такі вразливі періоди їхнього життя.

Сьогодні ж вранці російські військові здійснили обстріл української столиці . Обласна міська прокуратура повідомила, що внаслідок атаки виникли ушкодження. Уламки від ракет пошкодили об'єкти інфраструктури та житлові будинки, крім цього, двоє людей загинули. Наразі проводиться подальше розслідування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися