На Київщині дитина вчинила самогубство

Що відомо про трагедію від поліції

В Обухівському районі Київської області трагічно загинув підліток. Про це повідомив начальник регіональної поліції Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, трагедія сталася в селі Копачів. Тіло 14-літнього підлітка знайшли поліцейські у віддаленій частині села, поблизу високовольтної вежі. Правоохоронці встановлюють всі обставини надзвичайної події. За попередньою версією загибелі дитини — хлопець вчинив самогубство.

"Звертаюсь до батьків, приділяйте увагу підростаючому поколінню, цікавтесь дозвіллям молоді. Не залишайте дітей на самоті зі своїми проблемами", — закликав начальник Національної поліції України у Київській області Андрій Нєбитов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві молодик облаштував фейковий обмінник. В поліції розповіли, що18-річний хлопець разом зі спільниками облаштували на території Шевченківського району Києва фейковий пункт обміну валют. Для пошуку потенційних клієнтів шахраї розмістили на одному з сайтів оголошення про обмін валюти. На рекламу відреагував чоловік з дружиною, які хотіли обміняти 58 тисяч доларів, але в результаті залишились без грошей.

Дивіться також відео, чому у Києві чоловік спалив понад десяток автівок військових.

Читайте також, що у Київській області в ДТП загинуло двоє людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися