У Київській області чоловік виявив у гаражі смертоносну знахідку (ФОТО)

Мешканець Бучі виявив у себе в гаражі розтяжку, яку залишили окупанти

Мешканець Бучі, який не був удома з початку воєнного стану, виявив у себе в гаражі розтяжку. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

"Ми і досі знаходимо на Київщині смертоносні "дарунки" окупантів", - розповіли у поліції.

Стало відомо, що до правоохоронців звернувся громадянин, який побачив у себе в гаражі гранату. Чоловік не був удома з початку воєнного стану.

Поліцейські на місці виявили розтяжку, затиснуту між двома пластиковими вішаками. Фахівці вилучили небезпечну знахідку. 

picture

Як раніше писали "Коментарі", сорок дві сім'ї в Київській області отримали нові квартири в рамках обласної програми "Нова оселя". Ключі від 31 квартири було вручено на початку року, а ще 11 - у серпні. Квартири розташовані в Броварах, Богуславі, Борисполі, Ірпені та Макарові. У квартирах від однієї до п'яти кімнат. Люди, які не можуть або не мають фінансової можливості відновити своє житло шляхом капітального ремонту чи реконструкції, можуть стати власниками нового житла в рамках цієї програми.

Нагадуємо, що у Баришівці на території Київської області відбулося засідання круглого столу, спрямоване на розширення можливостей надання медичних послуг у найбільш віддалених громадах області. Учасники зустрічі розглянули питання, пов'язані з поверненням медичних послуг на території Київської області, які постраждали від збройної агресії рф.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися