На Київщині чоловік через необережність спалив автомобіль, гараж та будинок (ФОТО)

Внаслідок пожежі чоловік отримав опіки

У Київській області в селі Хотів чоловік намагався поремонтувати газобалонне обладнання, що спричинило сильну пожежу. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Стало відомо, що 30 серпня до правоохоронців надійшло повідомлення про займання приватного будинку. 

Встановлено, що 54-річний житель Обухівського району займався ремонтом автомобіля, під час якого відбулося загорання легковика з подальшим перекиданням полум'я на гаражне приміщення та дерев'яний будинок. 

Внаслідок пожежі чоловік отримав опіки. Наразі правоохоронці Київщини проводять детальну перевірку. 

Як раніше писали "Коментарі", мешканець Бучі, який не був удома з початку воєнного стану, виявив у себе в гаражі розтяжку. Поліцейські на місці виявили розтяжку, затиснуту між двома пластиковими вішаками. Фахівці вилучили небезпечну знахідку. 

Нагадуємо, що в Київській області підприємець привласнив бюджетні кошти, виділені на відновлення дитячих освітніх закладів, які постраждали від обстрілів. Підрядник виконував роботи з відновлення двох дитячих освітніх закладів, пошкоджених унаслідок ворожих обстрілів. Фігурант завищив вартість використаних будівельних матеріалів, вніс ці дані в офіційні документи і підписав їх. На підставі цього товариству переплатили сотні тисяч гривень.

Читайте также