У Київській області палали торфовища: у ДСНС опублікували фото

Фахівцями ДСНС ліквідовано загорання торфовищ у Київській області

У Київській області ліквідовано загорання торфовищ у Броварському і Бучанському районах. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Впродовж доби фахівці ДСНС ліквідували загорання торфовищ поблизу сіл Здвижівка Бучанського району та Михайлівка Броварського району. На ліквідації було задіяно 12 рятувальників особового складу та 5 одиниць техніки.

Завдяки вчасному виявленню осередків загорянь вдалося не допустити розповсюдження вогню і збільшення площі горіння.

Як раніше писали "Коментарі", мешканець Бучі, який не був удома з початку воєнного стану, виявив у себе в гаражі розтяжку. Поліцейські на місці виявили розтяжку, затиснуту між двома пластиковими вішаками. Фахівці вилучили небезпечну знахідку.  

Нагадуємо, що слідчі Нацполіції викрили псевдоволонтера, який торгував гуманітарною допомогою, призначеною мешканцям Ірпеня. Стало відомо, що фігурант продавав медикаменти, ковдри, матраци та інші предмети першої необхідності, надіслані з-за кордону у 2022 році. Допомога призначалася для жителів Ірпеня, які постраждали під час окупації міста російськими загарбниками.

"Коментарі" повідомляли, що в Київській області підприємець привласнив бюджетні кошти, виділені на відновлення дитячих освітніх закладів, які постраждали від обстрілів. Підрядник завищив вартість використаних будівельних матеріалів, вніс ці дані в офіційні документи і підписав їх. На підставі цього товариству переплатили сотні тисяч гривень. 

Читайте также