Cтрілянина у Києві: постраждала жінка

Правопорушникам загрожує від трьох до семи років позбавлення волі

У ніч на п'ятницю, 27 грудня, у Києві невідомі вистрілили в жінку, яка перебувала біля пункту обміну валют постраждалу одразу госпіталізували. Про це повідомляє "Київ оперативний".

Стрілянина сталася на проспекті Правди в Подільському районі Києва. Невідомі поцілили жінці у голову. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зазначається, що постраждалі близько 60 років.  На ринку "Виноградар" невідомі під'їхали до пункту обміну валют на автомобілі, з якого вистрілили з травматичного пістолета в що знаходиться поруч жінку.  

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у Києві сталася жахлива ДТП: Mercedes розірвав ВАЗ на дві частини. У ніч на середу, 25 грудня, на Харківському шосе сталася аварія. Наслідками ДТП стало зіткнення автомобілів Mercedes, ВАЗ-2101 і Ford. В результаті аварії постраждали три людини. Двох у важкому стані госпіталізували до лікарні. На разі правоохоронці з'ясовуються подробиці аварії. 


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися