На Київщині затримали чоловіка, який ховав понад 100 згортків наркотиків в білизні

Чоловік ніс пакет і був одягнений у військову футболку без нашивок

На Київщині поліцейські затримали драгдилера, який ховав понад 100 згортків наркотиків у спідній білизні. Під час патрулювання охоронці порядку помітили чоловіка, який ніс пакет і був одягнений у військову футболку без нашивок.     

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Київщини. 

Правоохронці зупинили чоловіка, аби перевірити документи та речі, які він переносить. Як виявилося, 38-річний громадянин, родом із Житомирщини, мав при собі психотропи, які вирішив сховати  у спідній білизні. 

Чоловік переносив пакети з розфасованими 124 згортками наркотиків й жодного відношення до силовиків  не мав.   Правоохоронці помістили правопорушника до слідчого ізолятора. За фактом незаконного зберігання та наркотичних засобів у великих розмірах йому повідомили  про підозру. 

Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що столичні митники вилучили з міжнародних поштових відправлень насіння канабісу з вмістом психотропних речовин. В бандеролі, яка прямувала з Іспанії на адресу мешканця з Кривого Рогу, митники виявили 41 упаковку з насінням коноплі, яке знаходилося в коробці з-під дитячих пазлів з Вінні-Пухом.

Також столичні митники вилучили з міжнародного поштового відправлення продукцію з сильнодіючим сортом марихуани.





Читайте также