На Київщині засудили чоловіка, який ґвалтував та змушував робити інтимні фото власну доньку

Чоловік упродовж декількох років розбещував свою доньку

Жителя Київщини засудили  до 12 років за ґратами за систематичне ґвалтування доньки. Чоловік також змушував її робити інтимні фото. 

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

Чоловіка визнали винним у розбещенні неповнолітніх, статевих зносинах з особою що не досягла 16-річного віку, зберіганні та розповсюдженні зображень порнографічного характеру. Також вироком суду йому заборонено обіймати посади, пов’язані з  IT-технологіями, або займатися діяльністю, яка пов’язана з поширенням інформації будь-якого характеру на вебресурсах строком на 3 роки.

Деталі справи

Прокурори довели, що чоловік упродовж декількох років розбещував свою доньку. Оскільки вони проживали окремо, він запрошував її до місця свого проживання. Там він неодноразово ґвалтував 13-річну дівчинку. Також він примушував її робити фото і відео порнографічного характеру та надсилати їх йому на телефон. Надалі фотографії він продавав користувачам в інтернеті. 

Під час судового розгляду чоловік заперечував свою вину. Однак, на підставі зібраних під час досудового розслідування доказів, прокурорами її повністю доведено. Відомості про нього внесені до Реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи. Засуджений перебуває під вартою.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у серпні Київський міський Центр гендерної рівності, запобігання та протидії насильству отримав 1 486 звернень через телефони довіри, зокрема 437 звернень стосувалися ситуацій домашнього населення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися