У Києві сталася смертельна пожежа в багатоповерхівці: загинула жінка

У Голосіївському районі столиці внаслідок пожежі у квартирі загинула жінка

У Києві внаслідок пожежі у квартирі загинула жінка. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

Вчора, 9 вересня, рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на вулиці Петра Скоропадського, 33 у Голосіївському районі столиці.

На місце події виїхали рятувальники з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю рятувальниками було встановлено, що загоряння сталося у квартирі на першому поверсі 10-поверхового житлового будинку. Рятувальники виявили в сильно задимленій квартирі двох людей і передали їх медикам. 

Рятувальники негайно приступили до гасіння пожежі. Пожежу було локалізовано і повністю ліквідовано.

Внаслідок пожежі є постраждалий чоловік з ознаками отруєння продуктами горіння та загибла жінка – власники квартири.

На місці події працювало чотири одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також п'ятнадцять рятувальників особового складу. Причина пожежі з'ясовується.

Як раніше писали "Коментарі", цієї ночі ворог атакував Київ безпілотними літальними апаратами. Є руйнування та один постраждалий. Ворог атакував столицю баражуючими боєприпасами типу "Shahed". Дрони заходили на столицю групами і з різних напрямків. Силами ППО вдалося знищити понад два десятки ворожих БПЛА.

Нагадуємо, що під час горіння трав'яного настилу в Броварському районі Київської області постраждала людина. Під час гасіння пожежі бійці ДСНС виявили п'яного чоловіка, який скаржився на біль у нозі. Медики швидкої допомоги виявили у потерпілого опіки першого ступеня.

Читайте также