У Києві чоловік через ревнощі кілька разів вдарив ножем у живіт дружину: подробиці

52-річний киянин, почувши від дружини про молодого залицяльника, схопив кухонний ніж

Київські поліцейські затримали чоловіка, який через ревнощі з ножем напав на дружину.Чоловік приревнував жінку до залицяльника та під час з’ясування стосунків ножем завдав їй удар у живіт. 

Про це повідомляє Київська поліція. 

Про різанину повідомили лікарі швидкої медичної допомоги. Вони доповіли правоохоронцям, що у квартирі на проспекті Правди було поранено 48-річну місцеву мешканку. За викликом на місце події для з’ясування обставин виїхала слідчо-оперативна група Подільського управління поліції.

Деталі різанини 

Ввечері між подружжям через ревнощі відбулась сварка. 52-річний киянин, почувши від дружини про молодого залицяльника, схопив кухонний ніж та вдарив її у живіт кілька разів. Після чого він сам викликав лікарів.

Наразі розпочато кримінальне провадження, це умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень. Чоловіку повідомлено про підозру, він перебуває під вартою. За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві затримали рецидивіста за жорстоке вбивство рідної сестри. За даними відомства, 58-річний киянин вже притягувався до кримінальної відповідальності.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

13 вересня 2023, 17:36

КОЛХОЗНЫЙ ДЕГЕНЕРАТ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися