На трасі Київ — Одеса сталася серйозна ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію від рятувальників

На трасі Київ — Одеса через дорожньо-транспортну пригоду вщент згоріла вантажівка. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій в Україні у Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, аварія сталася у Білоцерківському районі Київської області сьогодні, 13 вересня, вранці. На трасі Київ — Одеса поблизу села Юрківка, що у складі Ставищенської територіальної громади, вантажний автомобіль MAN з'їхав в кювет та загорівся. Причину пожежі та збитки встановлюють. У Державній службі з надзвичайних ситуацій в Україні у Київській області оприлюднили фото з місця ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати. Надзвичайна подія сталася у Вишневому. Про вибух у багатоповерховому житловому будинку в поліцію повідомили місцеві мешканці. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві за поширення російської пропаганди повідомили про підозру "активісту". Слідство встановило, що після початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну мешканець Києва на посаді виконавчого секретаря громадської організації "Український рух пацифістів" підписав та направив до однієї з державних установ лист. У додатках до цього листа він долучив документ з назвою "Мирний порядок денний для України та світу".

Читайте також, що у Києві рецидивіст скоїв жорстоке вбивство.

Читайте также