Під Києвом потяг на смерть переїхав 40-річного чоловіка

У Броварському районі Київської області сталася смертельна трагедія на залізниці. Вантажний поїзд переїхав 40-річного чоловіка, який отримав не сумісні з життям травми. Про це повідомляє місцеве видання "Трибуна Бровари" з посиланням на слова працівника ділянки залізниці, де стався інцидент.

Повідомляється, що трагедія трапилася між залізничними станціями "Заворичі" і "Бобровиця" біля платформи "Трубіж". Вантажний поїзд наїхав на чоловіка на 792-му кілометрі рейкового шляху.

За словами машиніста поїзда, 40-річний чоловік виліз на колію з під платформи, через що не було можливості швидкого гальмування поїзда. В результаті наїзду чоловік отримав серйозні травми і загинув на місці.

У Броварському районному відділенні поліції повідомили про те, що особистість загиблого поки встановити не вдалося, Чоловік не мав при собі документи і телефон. Свідків наїзду також знайти не вдалося. На цей момент проводяться слідчі дії, поліція встановлює особу загиблого чоловіка.

Нагадаємо, що в Києві затримали 16-річного хлопця, який жорстоко вбив власних батьків і свого малолітнього брата, який став свідком розправи.  Зараз йому загрожує довічне позбавлення волі за скоєний злочин.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Київ скоро покине "червону" зону карантину.

Читайте також про те, що в Києві вандали пошкодили могилу Анатолія Дятлова.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися