На Київщині електропотяг на смерть збив неповнолітню дівчину

У Бучі 17-річна дівчина загинула під колесами електропотяга

У Бучі під колеса електропотяга потрапила 17-річна дівчина. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Близько 18:20 15 червня до Бучанського управління поліції Київської області надійшло повідомлення від очевидців про те, що в районі залізничного переїзду потяг на смерть збив дівчину.

Правоохоронці попередньо встановили, що потерпіла перебігала платформу у невстановленому місці. Машиніст застосував сигнали та екстрене гальмування, але зіткнення уникнути не вдалося.

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, що спричинили загибель людей.

Як раніше писали "Коментарі", у Києві "роботодавці" викрали 19-річного хлопця та прострелили йому ногу. Зловмисники силою утримували хлопця та знущалися з нього. Хлопець, скориставшись неуважністю "роботодавців", зумів втекти та повідомити батькам про злочин, що стався. Наразі фігурантам повідомлено про підозру та судом обрано запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися