У Києві автомобіль врізався в електроопору та загорівся (ФОТО)

Під час ДТП пасажири отримали незначні травми

У Києві автомобіль врізався в електроопору та загорівся. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

О 23:49 14 вересня до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на вулиці Зодчих, 40, у Святошинському районі виникла пожежа.

На місце виклику негайно прибули рятувальники з 18-ої Державної пожежно-рятувальної частини. Стало відомо, що сталося загоряння внаслідок зіткнення легкового автомобіля Volkswagen Jetta з електроопорою. 

Вогнеборці одразу приступили до гасіння пожежі. О 00:14 загоряння було повністю ліквідовано.

Під час ДТП пасажири отримали незначні травми та відмовились від госпіталізації. Всі деталі ДТП встановлюватимуть правоохоронці.

Як раніше писали "Коментарі", на Київщині правоохоронці затримали правопорушника, який погрожував гранатою доньці своєї дівчини. До правоохоронців звернулась 17-річна дівчина та повідомила, що отримала відео з погрозою вбивством від хлопця своєї матері. На записі чоловік показував гранату. Поліцейські провели обшук у помешканні фігуранта та виявили бойову гранату "Ф-1".

Як раніше писали "Коментарі", у Києві "роботодавці" викрали 19-річного хлопця та прострелили йому ногу. Зловмисники силою утримували хлопця та знущалися з нього. Хлопець, скориставшись неуважністю "роботодавців", зумів втекти та повідомити батькам про злочин, що стався.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися