У Києві дерево впало на дорогу та заблокувало рух транспорту (ФОТО)

Дерево, яке впало на проїжджу частину вулиці, заблокувало рух транспорту в Печерському районі

У Києві рятувальники прибрали дерево, що впало на дорогу та заблокувало рух транспорту в Печерському районі. Про це повідомляє КАРС "Київська служба порятунку", передають "Коментарі".

Сьогодні, 16 вересня, до "Київської служби порятунку" надійшло повідомлення про те, що на вулиці Курганівській, у Печерському районі столиці, потрібна допомога в прибиранні дерева, яке впало на проїжджу частину вулиці та заблокувало рух транспорту. 

На місце виклику негайно виїхали рятувальники четвертого аварійно-рятувального взводу "Київської служби порятунку". За допомогою спецінструменту рятувальники прибрали аварійне дерево та відновили рух транспорту цією ділянкою дороги. Роботи тривали близько години.

Як раніше писали "Коментарі", на Київщині правоохоронці затримали правопорушника, який погрожував гранатою доньці своєї дівчини. До правоохоронців звернулась 17-річна дівчина та повідомила, що отримала відео з погрозою вбивством від хлопця своєї матері. На записі чоловік показував гранату. Поліцейські провели обшук у помешканні фігуранта та виявили бойову гранату "Ф-1".

Нагадуємо, що комунальне підприємство "Київський метрополітен" оголосило тендер на проведення капітального ремонту будівлі вестибюля станції метро "Лук'янівська". Оцінена вартість робіт становить 84,92 мільйона гривень. Частина громадських діячів обурена тендером на таку суму під час війни. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися