У Києві виявили сумку з розчленованим тілом (ФОТО)

У Голосіївському районі столиці місцевий житель виявив страшну знахідку. Чоловік знайшов сумку з фрагментами розчленованого тіла людини в Моторному провулку і викликав на місце поліцію. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Києві.

Повідомляється, що сьогодні вранці в поліцію звернувся місцевий житель, який заявив, що в Моторному провулку знайшов сумку з розчленованим тілом людини. На місце подій виїхала слідчо-оперативна група, експерти та кінологи зі службовими собаками.

Зараз правоохоронці встановлюють особу загиблого та проводять всі необхідні слідчі дії. Подію зареєстрували в Голосіївському відділенні поліцій. Після проведення перевірки і всіх процесуальних дій їй нададуть правову кваліфікацію. На цей момент триває слідство.

Нагадаємо, що вчора в Дарницькому районі Києва поліція затримала 16-річного хлопця, який зарізав своїх батьків і молодшого брата в будинку на вулиці Ревуцького. Після вбивства він кілька днів перебував з тілами родичів у квартирі. У поліцію звернулася родичка одного з убитих, який не  виходив на зв'язок, після чого, прибувши на місце, після аварійного відкриття дверей, були виявлені тіла убитих.

Батьки підлітка, яких він убив, були алкоголіками і постійно сварилися з сином. Після затримання він заявив, що його "перемкнуло", після чого хлопець вбив батька і матір, а також молодшого брата уві сні.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві рятувальники дістали з річки тіло загиблої жінки.

Читайте також про скасування знесення історичного особняка в Києві.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися