У Карпатах знайшли труп туриста з Києва, який пропав у лютому

В українських Карпатах рятувальники знайшли тіло загиблого туриста з Києва, який пропав ще в середині лютого 2021 року. Чоловік заблукав 13 лютого в районі гори Гемба в Закарпатській області. Про це повідомили в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що тіло загиблого чоловіка знайшли в ущелині біля струмка біля підніжжя гори Магура-Жида. Поліція проводить необхідні слідчі дії, після чого тіло туриста транспортують в село Березники. У ніч на 14 лютого 2021 року поблизу села Березники Свалявського району Закарпатської області на схилі гори Гемба під час катання на лижах заблукали двоє туристів з Києва.

Вони втратили один одного з виду через погану видимість. Вранці 14 лютого рятувальники знайшли одного з туристів, а пошуки другого тривали 21 день, до 5 березня. Коли зійшов сніг, рятувальники відновили пошуки зниклого і зрештою знайшли тіло загиблого киянина.

Нагадаємо, що 26 квітня в Дніпровському районі столиці рятувальники дістали з річки Десенка тіло невідомої жінки, особа якої встановлюють правоохоронні органи. Також в Броварському районі Київської області сталася трагічний інцидент на залізниці. Вантажний поїзд переїхав 40-річного чоловіка, який загинув на місці від отриманих травм. При собі у нього не були документів і телефону, що створило проблеми з встановленням особи.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що сьогодні міська комісія буде приймати остаточне рішення з приводу можливого скасування локдауну в Києві.

Читайте також, які обмеження будуть діяти в Києві після виходу з червоної зони.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися