Київські прокурори засудили чоловіка, який упродовж декількох років ґвалтував дитину

Всі свої дії чоловік фільмував на мобільний телефон

Київські прокурори засудили до 14 років позбавлення волі чоловіка за сексуальне насильство над малолітнім хлопчиком.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Зловмисника обвинувачують у розбещенні та зґвалтуванні малолітнього, зберіганні дитячої порнографії та  примушуванні  малолітнього до участі в її створенні.

Чоловік часто відвідував родичів малолітнього хлопчика й залишався доглядати за ним. Користуючись відсутністю сторонніх осіб, він упродовж декількох років розбещував та ґвалтував малолітнього. На момент початку вчинення сексуального насильства хлопчику було 6 років.

Всі свої дії чоловік фільмував на мобільний телефон, примушуючи дитину до участі в створенні фото і відео порнографічного характеру, які надалі він зберігав.  Але під час слідства чоловік заперечував свою вину. 

Однак, за сукупністю вагомих та беззаперечних доказів сторони обвинувачення чоловіка визнано винним в інкримінованих злочинах та засуджено до 14 років позбавлення волі, - йдеться в повідомленні. 

Також вироком суду обвинуваченого позбавлено права займатися будь-якою діяльністю, пов’язаною з навчанням дітей, їх вихованням та проведенням дозвілля, та обіймати посади пов’язані з роботою з особами до 18 років на строк 3 роки. Відомості про зловмисника будуть внесені до Реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що жителя Київщини засудили  до 12 років за ґратами за систематичне ґвалтування доньки. Чоловік також змушував її робити інтимні фото. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися