У Києві маленька дитина випала з вікна лікарні: подробиці

Дитина залишилась без нагляду батьків та сперлася на москітну сітку

У Києві розпочали розслідування за фактом травмування малолітньої дитини на території дитячої лікарні. 19 вересня столичні правоохоронці отримали повідомлення про те, що  дитина отримала тяжкі травми внаслідок падіння з висоти на території дитячого медичного закладу.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Відомості про надзвичайну подію внесли до ЄРДР за статтею неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей. 

Слідство повідомило, що 4-річний хлопчик перебував в інфекційно-діагностичному відділенні лікарні на четвертому поверсі медзакладу. Коли дитина залишилась без нагляду батьків, він сперся на москітну сітку та випав з вікна на парапет другої поверхні.

Внаслідок цього падіння дитина отримала серйозні травми. Наразі, в межах досудового розслідування, встановлюються всі елементи цього нещасного випадку.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Київській області в ДТП постраждала малолітня дитина. Про це повідомляє поліція Київської області. Правоохоронці повідомили, що 8 вересня у Білій Церкві 10-річна дитина вибігла на дорогу та потрапила під колеса мінівену.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися